algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Impost turístic, ara!

O paguen l'ecotaxa els turistes o pagarem nosaltres l'eliminació dels fems acumulats a Son Reus, que no són pocs, al constari, són muntanyes i muntanyes de residus les que es troben acumulades en l'abocador. I solucionar això, sigui com sigui, ens costa molts de doblers.

Qui es farà càrrec de l'enorme factura que s´haurà de pagar: el Consell Insular, el Govern balear, l'Ajuntament, o els dos-cents mil ciutadans censats i introduïts en els llistats informàtics d'Emaya? Els soferts contribuents, al final, sempre són els que paguen tots els embolics que origina la desmesurada afluència turística que, a més, és deficitària en aportació econòmica, perquè la majoria del paquet turístic és del tipus subvencionat (quinze dies d'estada i menjar, més anada i tornada, des de qualsevol lloc d'Alemanya per 18.000 pesssetes). O sia, ni tan sols paguen allò que realment consumeixen: aigua, producció de fems, consum d'energia, explotació del territori, ús massiu d'infraestructures, danys col·laterals com són ara necesitat d'incrementar les dotacions de neteja, seguretat, ornamentació, etc.

Els contribuents deim prou ja de pagar. Ara han de començar a pagar ells, els turistes. I, si no, que paguin els hotelers.

Pere Felip Buades. Santa Catalina (Palma).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris