cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

No hi ha premsa en català als avions

Una vegada més me prenc la llibertat d'utilitzar les pàgines del seu diari per reclamar davant la impossibilitat de poder-lo llegir als avions, ni el seu, ni cap altre en català.

El passat 12 d'agost vaig anar amb la companyia Ibèria des de Palma fins a Maó. El personal de cabina ens va oferir caramels, ens va donar la benvinguda, i ens va acomiadar amb molta amabilitat, però no ens va donar l'oportunitat de llegir la premsa en la nostra llengua.

No sé qui és el responsable que això passi a gairebé tots els avions amb els quals vaig, però el que m'interessa no és tant saber de qui n'és la responsabilitat, com que d'una vegada es resolgui aquesta situació.

Cada vegada que m'he trobat a un avió sense premsa en català he presentat un reclamació davant la companyia utilitzant els fulls de suggeriments que m'han facilitat els tripulants, i quasi sempre la resposta que he rebut del departament de servei al client és que no hi ha premsa en català perquè no hi ha demanda suficient.

Si me diuen la veritat, aleshores resulta que els responsables que no hi hagi premsa en català als avions som noltros, ja que cada vegada que faig una reclamació tinc la sensació d'esser l'únic que reclama per aquest motiu.

Des d'aquí vull demanar a qui correspongui que prengui qualque mesura per solucinar aquesta mancança, però també a tots els catalanoparlants perquè agafin una posició de militància activa, i presentin una queixa cada vegada que se trobin amb una situació semblant.

Si és cert el que diuen, els departaments d'atenció al client de les companyies aèries, quan hi hagi peticions a bastament, aquest problema se solucionarà, i si no ho fan s'hauran d'inventar una altra excusa per boicotejar la llengua oficial de la nostra comunitat.

Joan Miquel Monjo. Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris