cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

La decisió de Cirer

La ciutadania illenca encara no acaba d'entendre que pretén la delegada del Govern, Catalina Cirer, fent política amb Gabriel Cañellas, absolt per prescripció d'un delicte de corrupció. La delegada pot tenir totes les ambicions polítiques que vulgui, però resulta sorprenent que les intenti materialitzar estant en actiu i a través d'un home que es veié obligat a dimitir per fer les coses malament.

És possible que Catalina Cirer se senti obligada amb Cañellas perquè li deu la carrera política. Si això és així, Cirer hauria de dimitir immediatament. És irreconciliable representar el Govern de l'Estat i mantenir alhora una lleialtat pública cap a la persona que prostituí la seva administració amb el cobrament de comissions en el túnel de Sóller. Altrament, seria impensable que Cirer, amb el suport de Cañellas, fos capaç de regenerar el Partit Popular i il·lusionar la militància, ans el contrari: els rancors i les dimonitzacions sortirien pertot arreu.

Des d'aquest diari sempre hem respectat el tarannà fresc i dialogant de Catalina Cirer, del qual n'haurien d'aprendre molts dirigents del seu partit que s'han guanyat l'oposició a pols. Ara, emperò, pensam que Catalina Cirer s'equivoca de totes totes, i que el seu rol és injustificable. Se'ns dirà que la sort de la delegada ja està llançada "de fet, el cessament roman, redactat, en un calaix de Madrid" i que el seu futur polític amb Matas és d'allò més negre. Tan se val: per coherència, la delegada ja hauria d'haver decidit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris