algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Banyes virtuals

A Aznar li posaren unes banyes virtuals, i l'acusaren, virtualment, també, de fatxa. Un ciutadà "delinqüent, segons la llei", entrà en la web de la Moncloa i va pintar dues astes al cap del president. L'últim crit en grafits: via internet, sense embrutar-se les mans, l'home "delinqüent, per més senyes" va provocar el col·lapse en el lloc informàtic del govern central: milers d'internautes amb set de veure el cap il·lustre de l'home del bigoti coronat per les dues protuberàncies es varen posar ratolins a l'obra. Segur que la plana de Moncloa va tenir més visites en aquella matinada que en una setmana normal: interessa més veure l'obra d'un bromista "buscat ara per la policia especialitzada" que llegir les vitals informacions que, dia a dia, ofereix el govern central a través de la xarxa.

I això que el missatge era breu: li deia «fatxa», i el comminava a marxar de la Moncloa "devia ser alguna cosa així com «váyase, señor Aznar». Els cartells dels polítics són sovint l'objectiu dels esprais i dels retoladors "qui no li ha pintat mai a ningú uns bigotis a l'estil fu-manxú?", i els anuncis en la xarxa informàtica no podien ser menys. La llibertat d'expressió, realment, té un límit, però... i el que reim?

Els polítics, com a persones públiques, estan sotmesos a aquestes manifestacions de crítica... I les banyes potser eren només una manera d'expressar al president que està literalment fet un bou.

Netejada la plana web de la contaminació, ara ja tot deu haver tornat a la normalitat: rebrà les visites de sempre, més la de qualque despistat que deu voler veure encara l'obra del delinqüent cibernètic... Només hem d'esperar que no esmerçaran més esforços a trobar el bromista que a cercar les vies de prostitució infantil via internet... Al cap i a la fi, allò del cap del president s'arregla amb una bona neteja i millorant les mesures de seguretat d'una plana que hauria de ser inexpugnable...

El president Aznar ja està net a internet. Els serveis informàtics de la Moncloa varen ser més eficients arreglant el mal que protegint la web. El hacker de la web del Gobierno Central ha de tenir una cosa ben segura: el que està ben clar és que el president ha sentit la seva protesta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris