cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Parc Temàtic

Figures, eminències i figurins converteixen les Illes en un parc temàtic. Cada estiu. Secció institucional: Marivent i les audiències, notícies calcades cada temporada, tot i el canvi de cares. Només es poden seguir pels mitjans de comunicació "interacció, nul·la. Creen notícies ideals per als insomnes, encara que poden provocar malsons. Una vegada el quiosquer del cantó va patir una petita sobredosi, i en la letargia es veié immers en una d'aquestes, entre Sampol i Grosske. Quan es va témer que don Joan Carles s'acostava a saludar-lo, no podia enrecordar-se de quina cartera li havia assignat el subconscient. Gratà les butxaques, cercant qualque paper que li aclarís el dubte, i va comprovar, amb horror, que anava en bermudes i sense corbata. Acte seguit, el cap de protocol el castigava a llegir el tractat de bones maneres d'Alfonso Ussía fins que es va despertar. Ara retalla sistemàticament totes les pàgines d'audiències insulses abans de vendre els diaris... I de cada vegada té més clients.

Secció rosa: vacances i parrandes dels figurins que es deixen caure per aquestes contrades. Té un cert grau d'interactivitat, ja que, freqüentant els llocs per on es deixen caure aquests personatges, un pot acabar sentint-se dels seus. Indicacions: bufes amb ganes d'explicar que a la taula del costat hi havia el condelequio o de sortir en segon pla en una foto del Lecturas. Contraindicacions: val un paston. També provoquen malsons. Una vegada, el meu amic Borja va arribar a casa havent fos la visa després d'una festa avorrida "que ell encara s'encaparra a dir que va ser total", i es va trobar de sobte en el vaixell on Catherin Z i Michael s'enjogassaven divertits. Se li varen posar els ulls com plats, i el va retratar un paparazzi. En despertar, va cremar tots els Lacoste.

Secció etílica: sigui un hooligan per un dia. Visiti la bierestrasse i mescli's amb aquests simpàtics personatges. Interacció absoluta. Indicacions: gent molt sola que cerca castigar el fetge. Contraindicacions: problemes hepàtics.

I després diuen que el parc temàtic el varen inventar a ianquilàndia. Cada temporada en tenim almanco tres en un: del més car al més barat. Consulti el seu metge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris