algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Llibertat sense drogues

Hola, vull dirigir aquesta carta a tots vosaltres que vos trobau com jo m'he trobat, ficats en el rotllo de les drogues, trobant-me en un estat en què tot et dóna igual, només tens una manera de viure que és l'heroïna, i que d'alguna manera et veus enfonsat en ella.

Jo em vaig ficar a les drogues fa dotze anys (heroïna, cocaïna, LSD...) vivia amb ella pensant que era la meva manera de viure i que amb ella me moriria, ja que no tens il·lusió per res, tot et dóna igual.

No tenia molt clar el tema dels centres, la veritat, però per mi tot va canviar el dia que vaig entrar a Narconon-Retiro. Ara som una altra persona, o millor, som la mateixa però havent-me temut d'un munt de coses que abans no veia. S'ha de deixar clar que les drogues es poden abandonar i pots arribar a ser tan feliç com qualsevol altre.

Una experiència que he tengut després de ser en el centre és que he estat al carrer amb gent que anava de «marxa» i m'he sentit «superbé» perquè veia que no necessitava ficar-me drogues, i no perquè no havia de fer-ho, sinó perquè realment no ho volia. Això és una satisfacció realment gran.

Despertes d'un gran somni irreal que has viscut, i és massa sentir-se un mateix, sense els efectes de res.
Només resta dir que aquest problema sí té solució. M'agradaria que tots aquells que estau submergits en aquest problema poguessiu sentir el que jo sent, viure el que estic vivint, i tot això sense ficar-me drogues.

La vida depèn d'un mateix i la pots transformar al teu gust, lliurement, només has de fer aquesta primera i difícil passa, la resta arribarà, crida al: 902 25 25 00.

Jo ho he aconseguit, tu també podràs aconseguir la llibertat sense drogues.

Marcos Méndez. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris