cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

I el Museu Anglada Camarasa?

Amb l'esperança i entusiasme de tornar a recrear-me en la contemplació del que va esser Museu Anglada Camarasa en el Port de Pollença, a mitjans del passat mes de juny, aprofitant un temps lliure, vaig entrar a la Fundació la Caixa de Palma i, a Informació, em varen dir que a la primera planta. A la primera planta, gran sala de la dreta, vaig admirar només unes quinze obres: Valencia, El Tango de la Corona, La Sibila, El Ídolo, La Columna florida, La novia valenciana i unes altres menors entre estudis, dibuixos i uns panells explicatius. Res més (!).

Oh sorpresa! On son Torsos de mujer, Blanquita, Adelina..., Entre las rosas... i els quadres reflectint racons parisins, i els cavalls, i les senyores en el sofà, i els paisatges i el mercat de galls, i les flors, i els fons marins, i els carbonets, i els mantons, i el mobiliari oriental...?

Per un moment, com en un murmuri voletejant per la sala, em va semblar sentir el lament del mestre davant l'excessiva permanència del «seu museu tan dispers i fora de l'abast dels seus admiradors».

«Un chasqueado»

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris