cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

En desacord

En relació a l'article de Llorenç Capellà titulat «L'homenatge» del passat diumenge 1 d'agost, voldria fer un petit comentari.
No sé què passa amb el Diari de Balears i el PSM. Evidentment la llibertat d'expressió és un dret democràtic fonamental, però això no vol dir que en nom d'aquesta llibertat d'expressió no es puguin produir errades, o abusos, o manipulacions de la informació i l'opinió. Basta veure el tractament que han donat molts de mitjans informatius, sobretot de Madrid, sobre el procés d'elecció del nou Govern de les Illes Balears i dels governs dels respectius consells insulars.

Tornant al cas de l'article «L'homenatge», em sap molt de greu Llorenç Capellà, però trob el final de molt mal gust, fins i tot diria que fet amb molta mala bava. No entenc això de què «la gent del PSM encara duu espardenyes i Pere Sampol ja se'n va de copes amb Carmencita Franco...». Tampoc no entenc a què vénen les responsabilitats del PSM per formar govern i que «per a això no calia córrer». Només sé que com a militant del PSM-EN i un dels seus 42.748 votants crec que les responsabilitats governamentals ens corresponen per justícia democràtica.

Fa vint anys el PSM, després d'un bon resultat electoral que permeté un govern d'esquerres a l'Ajuntament de Palma, va tenir una greu crisi de la qual només se'n pot responsabilitzar els seus membres entre els quals jo mateix, però en la qual la premsa hi va jugar un paper importantíssim. Tots sabem el paper de primera que juguen els mitjans de comunicació en la difusió de la informació i en la creació d'opinió. Vint anys després la gent del PSM no es creu tot el que surt a la premsa a pesar del respecte que li té.

Em sap greu Llorenç Capellà haver hagut d'escriure aquesta carta. Ja estam acostumats a llegir de tot, bo i dolent, Però, de tant en tant, haurem de dir també la nostra.

Bartomeu Carrió i Trujillo. Sant Jordi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris