cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Punt mitjà?

Tots pensàvem que HB havia fet una passa endavant, que havia pres una decisió valenta, la de condemnar la violència, i que ho anunciava de manera discreta. Però no, anàvem enganats. Ara sabem que la cosa no és tan senzilla, i que en realitat ens volen convidar tots a un ball. Una passa endavant i una passa enrere...

Just quan es deia que amb dues condemnes de la violència de carrer es feia un gir al procés de pau i s'obria una porta, que s'encenia un llum i totes aquelles coses poc inspirades que se solen dir, anuncien que tot ha estat un error, i fan la passa enrere, retiren la condemna a la violència, dient que tot ha estat una equivocació. S'aturen les màquines. De cop s'han tancat les portes, el futur és més negre que mai i tots són menys demòcrates que abans. Fins i tot Fraga ha aprofitat per fer un dels seus discursos en què condemna a tothom menys els que considera de la seva banda com a responsables del desastre que ens espera a tots els que habitam l'estimada pàtria.

L'únic que es pot assegurar ara és que HB balla entre una condemna de la violència i el silenci, i que acaba de comprovar que és molt difícil establir un punt mig entre aquestes dues posicions sense que tothom se'ls tiri a damunt.

Ja és públic el debat que fa temps es deu mantenir dins HB sobre la falta d'una condemna a la violència i ja sabem que algú dins HB, o alguns, han decidit plantar cara a la postura oficial del partit. En conjunt, és una millora sobre el que teníem fa unes setmanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris