algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

A la fi

Si algú dubtava que les bases d'Unió Mallorquina donaven suport al pacte nacionalista i progressista, des d'ahir pot dormir tranquil. La seu del Consell de Mallorca estava estibada de gent de tots els partits, però n'hi havia molta, moltíssima, d'UM, que no havia pogut encara participar en cap festa per celebrar l'assumpció de responsabilitats de Govern.

Els atacs d'alguna premsa madrilenya "fan rialles els que hagi pogut patir cap altre partit" no han aconseguit «tòrcer el coll», com explicava Munar, als nacionalistes de centre. Els aliats "tot s'ha de dir" varen saber respondre a la valentia dels uemites amb generositat.

I amb responsabilitat. Perquè el Govern del Consell és una responsabilitat compartida, sobretot amb el PSM. L'aliança signada entre els dos partits permetrà a la societat mallorquina assistir a un altre experiment il·lusionant: un govern nacionalista i progressista, amb matisos diferents al nacionalisme i al progressisme del Govern balear. És la gran oportunitat del mallorquinisme.

Sobre les raons que han aconsellat que sigui així en podríem parlar un altre dia amb més serenitat i, sobretot, amb més espai. Molta de gent hi veuria una intel·ligent lectura dels resultats del 13-J.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris