nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Rumorologies

1. Corre el rumor que el president de la frontissa de frontisses de l'Estat espera que el PP obtengui majoria absoluta en les eleccions generals. En cas contrari, prefereix no pensar què pot passar. Els periodistes només som críptics quan creim que tothom ens pot entendre.

2. Sebastià Serra és exsenador i exconseller abans d'haver ocupat cap dels dos càrrecs. La qual cosa vol dir que molta de gent s'ho havia cregut. Ningú no posa en dubte que un home que s'ha sacrficat en tantes ocasions pel seu partit té ara poderoses raons personals, familiars i professionals per fer el que fa. Per la mateixa raó, serà molt difícil no omplir de contingut polític que Serra ja sigui exconseller. Però, ell no en té cap culpa.

3. Hi ha dirigents del PSIB que, després d'haver llegit un article de Miquel Payeras publicat a Diari de Balears especulen amb la possibilitat de, seguint l'exemple pitiús, convidar l'esquerra a una candidatura conjunta al Senat.

4. Mai no és convenient tibar massa la corda. Llàstima que un no sàpiga quan es pot tibar la corda.
5. De sobte, moltes de persones s'han posat a recitar: «El arquitrabe está en peligro grave. Nadie sabe...».
6. Allò que s'ha de desmentir de totes totes és que el Pacte de Progrés volgués dur Chavela Vargas a la presa de possessió de Francesc Antich. Alguns intoxicadors havien difós que els roigs separatistes havien comanat a la mexicana una versió d'Amarga Navidad: «El julio me gustó/ pa que te largues/ No quiero comenzar el veraneo/ con ese mismo amor/ que me hace tanto mal».

7. També és rigorosament fals que alguns socialistes i filosocialistes contemplin amb preocupació el retorn de determinades persones a les responsabilitats educatives. Ningú no em creurà, però no estan pensant en Andreu Crespí. Si fos així, els sectaris dirien que contemplen amb esperança el retorn de determinades persones a les responsabilitats educatives.

8. Seria increïble que el PP es privàs de la presència al Parlament d'un dels pocs diputats que té experiència en l'oposició i, a més, gaudeix de bona premsa. A no ser que els conservadors pensin que l'objectiu prioritari és reconquerir el Consell de Mallorca.

9. I no seria això una renúncia a tornar al Consolat de la Mar?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris