algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

Hassan II

102476

Vaig viure a Marroc dos anys intensos de periodisme arriscat. Cela fou el primer que, des de la Bonanova, va fer referència als meus perills per la «morisma». Jo era el corresponsal del diari «Pueblo» de Madrid i seguia la tradició literària de Pío Baroja que també fou corresponsal a Marroc. Hi havia companys i col·legues il·lustres de tot el món en aquella aventura constant d'Skirat, dels afusellaments de Kemitra, d'Ufkir i de la «marxa verda» sobre el Sahara. En tornar, vaig debutar al «Baleares» amb una sèrie sobre Marroc i Felanitx m'encomanà una conferència. Ara, 25 anys més tard, quan mor el rei Hassan II, me ve a la memòria aquella cançó illenca, tan tendra: «cavallet quan eres joves que anaves de pentinat». Idò!

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris