muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Dificultats

Ja fa temps que el veïns del barri de la Soledat ens venim queixant de les dificultats que tenim per accedir al carrer de Manacor des dels carrers de Siquier, Rector Petro i Regal, sense que les autoritats competents no hagin fet res per posar-hi remei. A més, el semàfor que regula el pas de vianants del carrer de Manacor en aquest indret té una durada tan curta (gairebé no arriba als 8 segons) que és quasi impossible que les persones grans, ben sovint amb problemes de mobilitat puguin travessar abans que no es torni a posar en vermell.

I com que els problemes mai no vénen tots sols, ara s'ha començat la construcció d'un nou edifici a l'alçada del carrer a què ens referim. Cada vegada que cal descarregar-hi material, els obrers es veuen obligats a tallar un carril de circulació, amb la qual cosa els embussos que s'hi produeixen són inacabables. Tot això provoca que es facin llargues cues, i quan el semàfor abans esmentat es posa vermell són molts els cotxes que no el respecten, tallant així la sortida dels tres carrers ja esmentats, amb el resultat que si abans la sortida era difícil, ara ho és molt més.

Entenem molt bé que els obrers han de fer la seva feina. I no és d'ells, precisament, de qui tenim queixa. Del que no ens en podem donar passada, però, és del fet que al carrer de Cabrera (cantonada amb Fornaris i a uns pocs centenars de metres del lloc conflictiu) hi tenim la famosa Comissaria de Policia Local, tan ben «utilitzada» pel nostre Consistori a l'hora de venir a cercar vots a les passades eleccions, i encara és l'hora, ens sembla, que cap dels seus efectius s'hagi acostat a regular el trànsit a la zona de què parlam. Ho van fer una temporadeta a les hores d'entrada i sortida de les escoles, però ara que ja fa un mes que els infants són de vacacions no ha tornat a venir cap policia a veure què passa.

Però no solament ens volem queixar. També voldríem proposar una possible solució a aquest greu problema que ens afecta (sovint cal esperar més de deu, 10, minuts per poder accedir al carrer de Manacor!). Aquesta solució passa per parlar amb els encarregats de l'obra i demanar-los que quan sigui necessari tallar el carril del carrer esmentat per dur a terme les seves tasques donin avís a la Comissaria, a fi que es puguin acostar al lloc tres agents per vigilar que els cotxes que circulen per aquesta via no tallin les sortides dels carrers citats al principi, i que els conductors que han de sortir i els vianants que han de travessar ho puguin fer sense haver de jugar-se la vida. Si aquesta solució no és factible agrairíem molt a la persona a qui pertoqui que en doni una altra de millor, i que ho faci al més aviat possible, abans d'haver de plànyer algun veí pel resultat d'un mortal accident. Amb l'esperança que algú posarà fil a l'agulla, vos donam les gràcies.

Grup d'Amics de la Soledat de Foraporta

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris