algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

Caló des Moro (Santanyí)

Hi ha moltes coses que em produeixen una profunda pena i tristor, com guerres, maltractament dels infants i injustícies, però hi ha una que em regira les entranyes i fins i tot em fa ganes de deixar aquest país (Mallorca) si no fos que hi tenc la família, amics i cultura. Aquest fet és el menyspreu que tenen segons quines autoritats per a la seva pròpia terra, la cultura i el paisatge (la seva més important font de riquesa). Tan sols un exemple de mils que en podria donar: El caló d'es Moro a cala s'Almunia (Santanyí), un paisatge preciós, amb una aigua blava com poques al món, i vet aquí que ben davant d'aquesta bellesa s'està construint un edifici de dues plantes i pel que vaig veure amb el permís de l'Ajuntament i de propietat d'un alemany. Per què? Per què aquest atemptat als nostres ulls? És que els nostres governants són cecs, és que els alemanys vénen a destruir un paratge que em principi creim que paguen per gaudir-ne. No ho entenc, dec ésser beneita o una il·lusa. Tenia esperances d'un canvi a les eleccions, però em sembla que només em queda pregar a Déu a veure si el seny i el sentit comú faci que no es torni a repetir aquests atemptats a la nostra maltractada, però estimada terra.

Paula-Martha Colom i Salvà. Sóller

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris