cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

La nit de sant Joan

Per tancar tota la polèmica sorgida arran de la celebració de la nit de sant Joan, la Colla de Dimonis d'Alaró vol fer les següents manifestacions:

1. Fa un cert temps Pirotècnia Jordà es va posar en contacte amb nosaltres per oferir-nos actuar durant la nit de sant Joan al parc de la Mar. Vam decidir acceptar l'oferta, ja que consideràvem que estàvem perfectament capacitats per dur endavant aquest projecte. A la molta feina que hem realitzat durant tot aquest període perquè sortís un Correfoc popular i participatiu, tal com creiem que ha de ser una manifestació lúdica d'aquest tipus, s'hi ha d'afegir tota la il·lusió d'un grup de persones engrescades en aquest projecte.

2. Fa un poc menys d'una setmana vàrem començar a veure sobre la premsa local tota la polèmica entorn de la celebració de la nit de sant Joan i sobre qui la faria. Arran de totes aquestes notícies ens vàrem assabentar que qui organitza la nit de sant Joan cada any és la Federació d'Associacions de Veïns. Per les seves manifestacions es veu clarament que no està disposada que se li imposi cap tipus de grup o actuació. Aquesta actitud ens sembla totalment lògica i raonable. Si durant 20 anys ha estat la FAAVV qui ha organitzat un acte que ha esdevingut una fita en el calendari festiu anual, han de continuar sent ells qui ho duguin endavant, sense interferències de cap mena.

3. És evident que davant una situació d'aquest tipus, amb una opinió popular que ha fet palesa quina és la seva opinió (diverses cartes al director i moltes més que suposam que no han sortit publicades) i una entitat organitzadora que ha deixat ben clara quina és la seva posició, no podríem realitzar aquest correfoc en l'hipotètic cas que finalment algú el decidís dur endavant i contactàs amb nosaltres per fer-lo.

4. Finalment s'ha de dir que en cap moment no hem volgut ser el centre de cap polèmica. Ja que de manera indirecta ens hi hem vist implicats, hem cregut que havíem de donar la nostra explicació.

No volem acabar sense expressar el nostre sentiment d'haver estat víctimes d'una manipulació i sentim que la nostra imatge s'ha vist perjudicada.

Associació Un Parell (Colla de Dimonis d'Alaró)

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris