nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Les molèsties del Saló Nàutic al barri del Puig de Sant Pere

El Saló Nàutic Internacional és a punt d'obrir les portes. I aquest, curiosament, és indici que els veïnats del Puig de Sant Pere i sa Llonja hem vist tancat i retallat el nostre espai. Novament, el barri és ocupat i els espais que el Saló pren a vianants i vehicles són irrecuperables. Fa vint dies que hi fan feina i encara no hem arribat al punt àlgid.

El passeig de Sagrera, ara convertit en Saló-galliner, s'ha privatitzat: per entrar-hi s'hi ha d'accedir per un pont fet de tubs de ferro que travessa el passeig marítim i uneix dos espais dels tres que té el Saló.

La megafonia, ensordidora, remata la posada en escena: dig-dongs i veus que anuncien a crits actes, reclamen persones, música... se senten fins en el carrer dels Apuntadors i Estanc. I els veïnats ens demanam: qui ha autoritzat aquesta invasió, que va més enllà de l'espai propi de la Junta del Port?

El Saló Nàutic no és una ONG, és un negoci. Per què no es fa servir "com d'altres fires" l'Ifebal? Segurament els organitzadors ho fan per estalviar, se'ls presenta més econòmica l'oferta que fan servir que no la d'Ifebal. Això passa perquè se'ls ha escapat en els càlculs un petit detall, el cost que ens carregam: els veïnats. Un pic més.

Antònia Andoni. Presidenta de l'Associació de Veïnats Puig de Sant Pere

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris