nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Un cuixot que vola

Dia 5 de març a l'horabaixa, vol directe Saragossa-Palma, vaig arribar a l'aeroport de Son Sant Joan sense retards, amb molt bon temps, i relaxada després d'unes bones vacances per Aragó, concretament a Terol a fer «la ruta de los tambores». Impressionants els tambors, però més impressionant el cuixot amb «denominació d'origen»... tan! que en vàrem comprar un de set quilos.

A l'aeroport de Saragossa, brega amb el meu home: «Jo no el facturaria que ens volarà» "ell, convençut que podíem facturar... i així ho vàrem fer. Embarcàrem el cuixot i cap a casa.

L'avió d'hèlice, 60 places i altres quantes maletes (poca gent... poc equipatge). Ja a l'aeroport, esperant vora la cinta d'equipatges, desitjant que arribàs el nostre (ara ja ve sa teva... aquesta és meva)... quan de cop s'aturà la cinta i el cuixot no havia sortit. Nosaltres dos quedàrem sols, espera que t'espera, ja que tots els altres passatgers ja havien rebut tot el seu equipatge, era possible que un objecte tan gros i aromàtic s'hagués pogut extraviar?

El meu home va quedar més blanc que l'emblanquinat, i amb ràbia perquè m'havia de donar la raó (... «ja t'ho havia dit que el duguéssim en mà»).

Cametes amigues cap a la companyia a reclamar. El cercaren i el trobaren... i com no l'havien de trobar!... si no era un cuixa de pollastre!... és de porc i pesa 7 quilos!

No faig cap reclamació, ni cap denúncia. Però els mallorquins i els de fora que vénen hem de tenir l'ull ben obert, perquè ja es diu «el que no corre vuela» i a l'aeroport fan feina amb avions.

Ja sé que la companyia m'hauria pagat el cuixot... però una cosa no lleva l'altra, ja que havíem passejat el cuixot tot el viatge, i els diners no substitueixen la decepció no sols de no tenir el cuixot sinó també de confirmar que la por que jo tenia que si facturava el cuixot, aquest pogués desaparèixer... s'havia complit.

Catalina A. Mora. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris