nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

El bon voltor

A la vista dels fets, haurem de concloure que Voltor està integrat per persones que podrien fer part d'una escolania. Gent d'aquesta que no desitja mal a ningú i que, quan rep una galtada, ofereix gentilment a l'agressor l'altra meitat del rostre.

Des de divendres, tenim la prova definitiva que Antoni Mir, Maties Oliver i Ferran Gomila no tenen cap animadversió contra el Partit Popular.
Posem que sigui certa la il·legalitat de la recepció de TV3 i Canal 33. No deixaria de ser curiós que el Ministeri de Foment s'hagués torbat tants d'anys a actuar. I com qualificaríem el fet que l'esmentat ministeri recordàs al Parlament balear que una resolució aprovada per majoria absoluta constitueix tota una incitació a la il·legalitat. Per no parlar de la dubtosa situació en què queden els repetidors d'Eivissa i de Menorca, propietat de l'executiu balear.

En aquestes circumstàncies, què faria qualcú que desitjàs mal als conservadors? En primer lloc, deixar immediatament de reemetre el senyal de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. A continuació, quan els espectadors ja haguessin detectat la impossibilitat de veure algun partit del Barça o les prediccions meteorològiques de López Picó, assenyalar amb un dit molt llarg el responsable d'aquesta malifeta. Finalment, regalar a l'oposició, d'UM a Esquerra Unida, passant pel PSIB-PSOE i el PSM, un argument de pes per atacar el Govern en plena campanya electoral i, ja que hi som, sumar els indignats televidents a la gran convocatòria en defensa de la nostra llengua que omplirà els carrers de Palma el mes de maig. Perquè, tindria el ciutadà algun dubte sobre qui és el responsable que la seva qualitat de vida hagi minvat?

No obstant això, Voltor ha preferit continuar oferint el seus serveis a la ciutadania, per ventura, a l'espera que algú cometi un segon error i els enviï una parella de la Guàrdia Civil a precintar les instal·lacions d'Alfàbia. I qualcú pensa, una delegada del Govern tan espavilada com Catalina Cirer farà aquesta passa si no en té ordres taxatives?

Els conservadors mallorquins hauran de començar a replantejar-se alguns prejudicis respecte de l'Obra Cultural Balear i el seu germà petit, Voltor. De moment, els estan salvant la cara.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris