nubes rotas
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

El mollet de s'Estanyol

Molt ens agradaria saber què es mou al darrere de la junta directiva del Club Nàutic de s'Estanyol per cometre tantes malapteses contra el seu moll, els seus socis i el seu veïnat. No recordam que una situació estrafolària pugui durar i complicar-se tant.

Des que la junta directiva de s'Estanyol apostà per fer una gran ampliació del mollet, ara fa cinc anys, tot han estat problemes. I és que per fer les obres la junta aconseguí el suport del Govern balear, però no de l'Ajuntament de Llucmajor. Per aquesta raó, la pretesa ampliació anà a parar als tribunals a instàncies del GOB i d'una encesa associació de veïns, la de Son Reynés. El darrer qui ha dit la seva, perquè el cas és ara en mans del Suprem, ha estat el Tribunal Superior que, en una sentència del juliol passat, donà la raó als veïns.

En tot això, la junta directiva ha sancionat i expulsat els socis més queixosos contra l'ampliació "als quals ha hagut de readmetre, com informàvem dissabte passat", i el Govern balear ha clausurat el moll per les condicions de seguretat deficients que presenten les instal·lacions. Els veïns i els partits polítics de l'oposició han posat el crit en el cel, com és natural: l'Executiu fa el joc a la junta directiva, que poc ha fet per mantenir el mollet en bon estat.

La situació és preocupant: uns directius caparruts i venjatius que compten amb l'anuència del Govern balear (on són les DOT, aquí?) amenacen de convertir un mollet de pescadors en un gran port esportiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris