bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

El batle d'Escorca i l'OCB

Ahir diumenge, dia 21 de març, l'Obra Cultural Balear desenvolupà un acte multitudinari a Lluc, Escorca. El sotasignat, Antonio Gómez, batle d'Escorca, coneix la convocatòria i el seu desenvolupament en la mesura que ha estat publicat a la premsa.

No és la primera vegada que l'OCB organitza actes multitudinaris a Lluc i no ho comunica a l'Ajuntament d'Escorca, institució que té les competències, i per tant la responsabilitat, entre d'altres, de: la seguretat als llocs públics, l'ordenació del trànsit de vehicles i persones a les vies urbanes, protecció civil, protecció de salubritat...

Sense agror, i sense ànim de complicar o posar impediments a l'organització d'aquests esdeveniments, entenc que ha de ser de compliment obligat, en aquest cas pels responsables d'organització de l'OCB, que es comuniqui a la institució responsable de vetlar per la seguretat de les persones, quins actes i quina previsió de participació hi ha, amb la finalitat que es puguin adoptar, en cas necessari, les mesures oportunes. A més, entenc que pertanyen a l'àmbit de les bones formes que es comuniqui al batle els actes, si més no els multitudinaris, que es pretenen dur a terme dins el municipi, i no que la informació arribi a través dels mitjans de comunicació.

Antoni Gómez, batle d'Escorca

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris