nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

El Govern homicida

Benvolgut pacient, t'escric aquesta carta perquè m'ha arribat una informació que crec que et serà del màxim interès, encara que tal vegada la teva condició de sàdic és probable que ja et mantengui assabentat sobre el tema que em dispòs a tractar. Si vols fer matar un ca de manera oficial et basten 5.000 pts i a més aquest petit preu inclou la incineració de l'animal, a no ser que reclamis el cadàver per practicar amb ell activitats que m'abstenc de qualificar, o per donar-li una utilitat més comuna i transformar-lo "torrant-lo o no" en aliment per a altres cans. Si no t'ho acabes de creure, informa't sobre els successos d'aquesta setmana a Barcelona, on la clausura definitiva del canòdrom Pavelló situat a la «plaça d'Espanya» "un nom amb connotacions no del tot positives, sembla" ha deixat 250 cans llebrers sense feina, i els propietaris d'aquests han decidit matar-los, cosa que només els costa el que et deia, 5.000 pts.

I t'assegur que si aquests 250 propietaris de cans t'han fet enveja, no és necessari que et reprimeixis. Pots actuar com ells perquè la llei t'empara. De fet, aquesta mateixa setmana 200 cans llebrers d'un canòdrom de Mallorca s'han trobat amb el mateix problema, i una associació britànica "d'aquestes que van pel món protegint animals i que a tu et fan tanta ràbia" que corria d'aquí cap allà per salvar aquests cans, feia dos dies ja havia hagut de mobilitzar-se per impedir que es matassin 150 llebrers més a Medina del Campo. Per tant, el teu enemic són les putes associacions protectores d'animals, però tenint en compte que el teu amic és l'Estat espanyol amb totes les seves lleis no pots estar gens preocupat. L'Estat no subvenciona ni ofereix cap altre tipus d'ajut a les associacions protectores, i el següent pas segurament serà prohibir-les, i tampoc no penalitza assassinats ni tortures a animals "ah però, si el teu sadisme ha canviat de tendències i ara el que necessites és matar persones, no em queda més remei que aconsellar-te que entris al Cuerpo Nacional de Policía, i demanis per guardar presos, o per interrogar detinguts, o per encarregar-te d'alliçonar els immigrants que, a més, pertanyen a una raça en teoria no pròpia de la Península i illes adjacents.

L'ajuntament de Barcelona, per evitar aquest assassinat massiu, no et pensis que s'ha fet càrrec dels cans. Això, amic meu, no ho fa cap ajuntament. Ha hagut de contactar amb protectores d'animals a les quals no subvenciona. Què et pareix? Els ajuntaments i el Govern central, quan volen salvar un animal, agafen el telèfon i recorren al servei gratuït d'una associació protectora, però sense donar-li ni un duro. Ja veuràs com aquestes associacions aniran desapareixent i cada pic que sigui necessari es podran anar matant cans llebrers que ja no serveixen per córrer, amb la facilitat de moure un dit.

Ara mateix el que has de fer, en cas que sentis la necessitat de condemnar a mort un ca teu que t'ha servit durant tota la seva adolescència, és contactar amb el Govern "el que vulguis, el Goven balear ja va bé" o ajuntament "també el que vulguis" i explicar que estàs interessat en què et sacrifiquin "aquesta és la paraula educada per tractar el tema" un ca llebrer "i si vols contemplar com mor, o exigir que l'incinerin viu, o el que sigui, també ho pots comunicar", i no t'oblidis de demanar que per favor no assabentin del tema a cap associació protectora.

L'Estat i el teu Govern Balear, conjuntament amb tots els altres, t'ho permeten: mata! Atentament, el teu psiquiatre. Post data: t'agrairé moltíssim que després de realitzar aquest acte, m'escriguis una carta amb totes les impressions i idees que t'han passat pel cap, i si en algun moment has experimentat, en una interferència amb els teus impulsos agressius, algun tipus de remordiment. T'ho deman perquè tenc molts de clients que són amos de cans llebrers.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris