cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 26°
29°

A la teva memòria, Jaume

En uns moments en què la vida esdevé fràgil i traïdora, el record engrandeix les persones que, com Tu, han passejat la bandera de l'honostedat, la relació humana i afable, la lleialtat, la companyonia, la noblesa... virtuts que has evidenciat al llarg del camí recorregut: vestint els colors del CDF Santa Eugènia (sempre seràs «el capità») o quan eres regidor de l'Ajuntament taujà, per citar alguns casos de vessant social.

Vull que sàpigues que el poble sencer, el teu, et reconeix com un líder en el tracte envers els altres, amic de tothom, col·laborador incondicional, mirall per molts, lluitador incansable, guanyador com pocs, i tantes altres qualitats que, inesperada i dissortadament han estat segades no sé per què. El silenci, les llàgrimes, la incredibilitat, el dolor moral dels teus veïns simbolitzen un llarguíssim aplaudiment, del qual moltes vegades has estat mereixedor. I és precisament així com et volem recordar!

En un terreny personal, t'he d'agrair el tarannà sincer i cordial, fruit d'una franquesa vertadera.
"Què tal Miquel, com van les cosees? "em deies. (Era l'ocasió de parlar de la política del poble). S'establia aleshores el corresponent canvi d'impressions, d'on sovint podia extreure algun consell.

El greu que em sap és no haver-t'ho pogut dir (no hi he estat a temps). Em queda, tanmateix, el conhortament d'aquesta senzilla manifestació afectiva, de la què Tu ets el destinatari.

Gràcies, amic Jaume; i pensa que és sols un adéu per un instant, el cercle refarem, i fins potser serà més gran.

Miquel Coll Isern. Sta. Eugènia

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris