nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Per morir-se

A la vista de l'experiència viscuda el dia d'avui, referent a l'intent d'esser atès al servei d'urgències de la Seguretat Social, voldria recomanar les següents opcions als qui hi pensassin acudir perquè tenen una urgència (atac de pedres, còlic nefrític o els fa mal un dit, per exemple):

a) Si voleu esser atès al vostre ambulatori de sempre, cal que vos poseu malament entre les 13.30 i les 17.30 horres, ja que en cap altre moment vos podran atendre com a urgència. b) Si el mal empeny, i sobrevé entre les 17.3o i les 9.00 hores, podeu adreçar-vos al PAC que vos hagin assignat o a qualsevol altre que disposi del servei d'urgències, ja que tan sols atenen d'urgència en aquest moment. c) Si el vostre autocontrol fallàs o el mal vos agafàs d'imprevist, podeu arriscar-vos a acudir al servei d'urgències de Son Dureta, on podreu viure magnífiques aventures com «A la recerca del temps perdut», «72 hores més» o «Cura't com puguis».

Pensau-vos ho abans, idò! Sense cap altre particular, i agraint-vos l'atenció per avançat, aprofit per saludar-vos ben cordialment.

Josep Sebastià Sabater. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris