cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

Rectificació

Sr. director, el tractament que ha fet avui el vostre diari de la notícia de les obres il·legals i il·legalitzables del batle de Felanitx Miquel Riera Nadal l'hem trobat patètic.

No podem entendre que es doni la versió del batle i després el canonitzeu a l'espai Tu el dus tractant a l'oposició de beneïts.
Convendria que el Sr. Gori Vicens posàs l'orella a l'oposició en comptes de parar-la al seu candidat a les eleccions. Els fets estan molt lluny del que heu publicat i són els següents: El batle de Felanitx Miquel Riera Nadal va demanar per fer una mitjanada i referir-la i en comptes de fer això ha esbucat un edifici i ha començat a reconstruir-lo sense tenir llicència ni presentar el preceptiu projecte de demolició i el preceptiu projecte de reconstrucció adaptat a la normativa urbanística, esperant nou mesos a començar les obres com tots els felanitxers que volen fer obra de les característiques del batle. Si fer això és reconstruir una paret abans de tenir llicència que ens tirin d'una passa i nosaltres ens anam a ca nostra. Però la cosa és prou greu com per aprofitar per fer no-res a l'oposició, a més, les obres que ha fetes són il·legalitzables perquè la casa estava fora d'ordenació i ha de recular deu metres del camí i dins dels veïnats per reconstruir-la, la qual cosa és impossible de fer per les característiques de la casa que ha esbucada de manera il·legal. La gravetat dels fets ens fan demanar la seva dimissió perquè no pot un batle posar multes milionàries a la gent que comença les obres havent presentat el projecte i que ell ni tan sols demani llicència per fer el que ha fet. Això és de jutjat de guàrdia i no creiem que faci un Batle bo.

Sebastià Cerdà. Portaveu de CALS.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris