cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Algunes notícies que he sentit

M'aixec. Berén. Pos la ràdio. Primera notícia: Mar Flores fa la seva reaparició. L'acompanyen cent periodistes. Sí: ho ha llegit bé: cent.
Segona: dues germanes que surten per la televisió "sincerament, no en puc recordar el nom" són convidades a fer el pregó de les festes d'una ciutat de Castella. En arribar el venturós dia, es presenten preguntant: «On és això del pregó?» Es pensaven que era un plat típic. Set-centes mil pessetes, diu el locutor que els havien donat. S'imaginen la quantitat d'articles que s'han d'escriure per arribar a aquesta quantitat? Sincerament també ho trob genial: el surrealisme és una de les formes de crítica que sempre m'han semblat més eficients.

Tercera: una vegada més, la Lewinsky (s'escriu així?). Demana perdó a la dona i a la filla del president. Escriu unes memòries. Continua fent una immensa quantitat de duros gràcies a la seva venturosa vida amorosa. Tot al mateix sac: demanar perdó, contar quatre actes sexuals, comprovar que la vida és una successió de banalitats sense sentit. Hauríem d'afegir, pel nostre compte, la carta del Vaticà sobre Pinochet?

Què hem de pensar?
Què passa arreu?
Nietzsche: «El desert creix».
Bertold Brecht: «La lloba torna a estar prenyada».
Jesús de Natzaret: «Ai de vosaltres, hipòcrites!».
Jo: Alerta, estan aconseguint l'objectiu. Cada dia tots som un poc més idiotes. Així, arribarem a ser també més manipulables. I tots contents, també estarem distrets i entretinguts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris