cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Obres a Son Armadams

Visca l'ordre! ens tenen tot Son Armadans cames amunt, no fan més que obrir, obrir i obrir voravies i no arribar a acabar-ne cap. Estam «sencers» de miracle, tot són «perills» constants (i això que els obrers es porten molt bé). Això sí, després vendran les lamentacions, però ja no hi havia remeis. Com deia, el carrer Son Armadans té les voravies de cada banda aixecades des de no sé quin temps fa, hi ha embussos de cotxes a cada moment, els vianants hem de caminar pel mig del carrer esquivant cotxes, les barreres i caramulls de terra, els totxos i fanals ocupant els aparcaments, en fi, una delícia, «el director d'orquestra» dormirà tranquil, segur que no viu per aquí. A més, qui ha tingut la idea d'eliminar les voreres de pedra viva i posar-les de formigó? Per ventura a Amèrica fan bo, però a Mallorca són horrorosos. Vaja quina idea! On van a parar aquestes voreres? Algú els utilitzarà, ja que seria un crim que anassin a parar a Son Reus.

En fi, preg a qui correspongui aquest tema que posi remei ja que és de tal magnitud el caos que hi ha que els femeters no poden passar i és un «gust» veure-ho tot.

Gràcies per escoltar-me i perdoni que digui totes les veritats una darrere una altra, però que consti que ho faig amb tot el meu respecte, perquè pens que aquesta manera de dirigir les obres haurà estat un «lapsus». Tot Palma està igual. Ens imaginam que aquestes obres es fan perquè durant les eleccions tot estigui acabat, però no crec que sigui així, ja que és tal el desconcert que duraran més del que creuen i els vots disminuiran. Millor seria no començar una cosa sense haver-ne acabat una altra, és la meva opinió, senyor Fageda.

Catalina Llompart. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris