cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Quin panorama!

Sr. director: Abominable, abusiva, agressiva, bananera, burlanera, corrupta, decadent, depravada, descarada, descortesa, deshonrosa, desvergonyida, execrable, humiliant, inadequada, incompatible, indecent, indigna, infecta, inhumana, injuriosa, immoral, insolent, insultat, irregular, irritant, maleïda, maligna, obscena, odiosa, ofensiva, ordinària, pecaminosa, perillosa, pervertida, prepotent, provocativa, repugnant, vexatòria, viciosa, violenta, etc., etc., etc., és la situació que manté des de fa anys i anys el Partit Popular de Gabriel Cañellas tot emprenyat perquè els han dit corruptes.

Tenim el PP que entre altres manté amb 8 milions de pessetes anuals com a assessor del Govern balear, primerament a la Conselleria d'Hisenda i ara a la d'Educació, quan només té el graduat escolar, a Francisco Salas, trànsfuga diputat i trànsfuga batle de Deià. Molts coneixem els mèrits que l'han duit fins aquest lloc d'alta responsabilitat del Govern balear del PP.

Al batle de sa Pobla, condemnat i rehabilitat, el fan senador i alt càrrec del PP.
A l'exvicepresident Gilet, salvat per prescripció, el feren diputat i senador.
Al trànsfuga exbatle de Marratxí Guillem Vidal, condemnat i rehabilitat, el fan eternament diputat i senador.
Al vertader amo del PP, Gabriel Cañellas, salvat per prescripció de ser oficialment un delinqüent, és i serà l'amo del PP.
Aquesta és la situació. Gràcies.

Carles Fluxà Salvà. Sóller.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris