muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Deixau en pau la Riera

La no participació al Consorci del Pla Mirall ha impedit les entitats ciutadanes (Federació d'AAVV. de Palma, Arca, GOB...), tenir informació dels projectes, opinar i fer-ne un seguiment. A hores d'ara, i a tres mesos de les eleccions, aquest fet ja és únicament per recordar en què ha quedat el que el Govern Municipal ha fet de la participació ciutadana. Per tant, ja sols fer arribar a l'opinió pública mitjançant comunicats, articles, o com és el cas, en una carta al director, el que pensam com a Entitats que creim amb una altra manera de participació, i que ens preocupa pel que passa a la nostra ciutat, com ha quedat demostrat al llarg de la nostra existència.

Es gastaren 170 milions, més el que costarà la intervanció al llit de la Riera, en un projecte al Passeig Mallorca, un projecte car i que creim que no és prioritari (encara que sabem que els qui l'han de fer diran que les prioritats són molt subjectives), perquè si miram com estan altres zones de Ciutat, el Passeig Mallorca, el Born... són privilegiats. Però en el cas de la Riera, es dóna una circumstància ben objectiva. La Riera, el seu traçat és Bé d'Interès Cultural i la fitxa núm. 1 del catàleg de Palma.

Aquest fet importantíssim situa la intervenció que es pugui fer a un nivell que requereix la supervisió i permís de la Comissió de Patrimoni perquè autoritzi les diverses obres i alteracions d'un lloc característic de Palma. Des d'aquí demanam al Sr. Batle que promogui un debat amb les entitats ciutadanes per tractar un projecte tan important per a la ciutat.

Pere Ollers, President Arca; M. Rosa Bueno, Presidenta Fed. AA.VV. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris