algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Enyorant el senyor Cañellas

Acaba de dimitir com a diputat i ja l'enyor. Ningú com ell em podia fer sentir una indignació més gran en contra del món en general i de la classe dirigent mallorquina en particular. Era el prototipus, el model per seguir. No em feia falta anar a Port Aventura perquè l'adrenalina em pujàs cada dos per tres, em bastava observar els resultats «pràctics» de les seves «polítiques» aquí a Mallorca o escoltar les seves desvergonyides argumentacions. Amb el senyor Cañellas com a cap del Govern balear durant molts anys (elegit pel poble, ho reconec, per a més INRI), o deambulant després com a diputat pel Parlament i movent la trama dels seus interessos (i els dels seus amics i familiars) des del PP Balear, ja en tenia prou per sentir basques. Ara que tal vegada ja no podria continuar engreixant la seva «filosofia» perquè, finalment, pareix que ja comença a estorbar pel suposat «viatge al centre» del PP, se'n va i aprofita per dir que això és tenir «coherència política».

Però senyor Cañellas, pareix que ja no l'importa gens el futur de les seves estimades Illes Balears. Ja que no les pot fer cobrir de ciment ni les pot veure encara totalment prostituïdes, se'n va. És ben lliure d'anar-se'n, no seré jo qui s'hi oposi, però, quina decepció! es veu ben clar que el seu amor no era, després de tot, tan incondicional.

Em sap greu, senyor Cañellas, enyoraré la seva mirada calculadament «polissona» de cara als mitjans de comunicació, la seva rialla sardònica i les seves declaracions talaiòtiques. Però, per damunt de tot, enyoraré la mala baba que em feia treure tan sols pensar que era el dirigent del nostre futur com a mallorquins i del d'aquestes Illes. Sense vostè, a partir d'ara, si és que se'n va de veres (permeteu-me el dubte) de la vida política d'aquesta Comunitat, ja només em podré enfadar a mitjes, ni fu ni fa. Això ja perd sa gràcia, senyor Cañellas, l'enyoraré.

Monserrat Pladellorens

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris