algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Rvm. Sr. Teodor Úbeda, bisbe de Mallorca

M'adreço a vós com a màxim representant de l'Església Catòlica de la qual em sent membre, per tal de pregar-li que faci arribar al Sant Pare la meva més enèrgica protesta, la meva més profunda tristesa, la meva vergonya més gran, per la decisió el Vaticà de demanar que el dictador Pinochet no sia jutjat internacionalment pels terribles crims contra homes, dones i nins; és a dir, conta la humanitat, és a dir, conta Déu mateix i el seu cinquè manament: no mataràs.

No totes les decisions del papa m'han agradat, però pensava que l'Esperit bufa allà on vol i jo no som qui per jutjar-ho, però miri, avui he pensat que per ventura l'Esperit també ens demana al cristians "als homes i dones de bona voluntat que formam part de l'Església, que som Església" que diguem prou, que facem alguna cosa davant aquesta injustícia que cal denunciar.

La meva decisió, de moment, és d'apartar-me temporalment de l'Església mentre escolt la meva consciència i deix que ella em guïi.
Voldria acabar demanant perdó com a cristiana catòlica per aquesta nova injustícia del Vaticà que pugui haver escandalitzat un cop més tots els homes i dones bons, cristians i no cristians.

Rosa Mascaró i Pérez

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris