nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Resposta a Xesca Ensenyat

En resposta a la teva pobra endemesa del 21/2/99 he de dir-te: pel que expliques de l'antifranquisme a Mallorca i dels companys i companyes que hi participaren, es veu que no has llegit ni el meu llibre L'Antifranquisme a Mallorca, 1950-1970 (El Tall, Editorial, 1994) i els quatre llibres més sobre el mateix tema publicats per fascicles al quinzenari L'Estel en què són esmentats tres centenars de mallorquins antifranquistes. Pel que fa que tenguis proves (això de «proves» em recorda els judicis que m'organitzava la Policia de la Dictadura) em fa més gràcia que un coverbo. Treu tots els papers que vulguis, reciclats o sense reciclar, però per molts que en treguis no crec que em facis riure tant com avui matí, diumenge, amb les teves infantils amenaces.

Miquel López Crespí. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris