algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

La llengua

Sr. director, no hi ha gens de jubilació per als militants de la llengua: «Gent gran de Mallorca per la Llengua».
Amb gran interès solc llegir els comentaris del DdB, sobretot quant a temes de llengua. Així vaig llegir, fa uns dies, l'article d'en G. Frontera «Llengua i tàperes», amb el qual em trob perfectament d'acord, llevat quan explica: «...a la meva edat, haver de reclamar aquests drets elementals em fa sentir molt malament...».

Permeti'm constatar que no es tracta de tenir ganes o no de defensar la llengua pròpia de les nostres Illes, i tampoc si ens fa sentir molt malament, haver de reclamar el dret que ens tractin amb aquesta llengua, i gens ni mica quina edat tenim. No podem deixar els Joves de Mallorca per la Llengua tot sols. No hi ha gens de jubilació per als militants de la llengua d'aquesta terra. Al contrari, pens que s'hauria de constituir d'igual manera que el jovent mallorquí una plataforma Gent gran de Mallorca per la Llengua. Que pensa vostè fer la primera passa amb altres persones de la nostra edat? M'agradaria molt que em convidassin a apuntar-m'hi també a mi, tot i que som alemany.

Ulfert P. Engels. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris