algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El tancament de Viva Air

Com molts sabreu, Viva Air és una companyia aèria espanyola filial d'Ibèria que es va crear el 1988. Va ser una idea meravellosa en un temps d'expansió aèria que donà uns resultats econòmics positius. Creà més de 500 llocs de treball i tenia la intenció de créixer i col·locar Espanya amb més fermesa en el mercat d'alta tecnologia. Ibèria, posteriorment, decidí introduir-nos en el mercat regular, ja que tractant-se d'una empresa de costs baixos i ben dimensionada tenia molt de futur.

El 28 de desembre del 1994, la direcció d'Ibèria amb el Sepla en IB, acordaren retornar-nos al mercat xàrter i reprendre ells les línies regulars que realitzàvem fins llavors, tant les cedides com les obertes per nosaltres, i abandonant-ne el 83% en un curt termini de temps per les pèrdues ocasionades i sense permetre que Viva Air les reprengués, deixant-nos novament en el mercat xàrter.

Concloent, voldria desfogar-me fent arribar un missatge de tristesa, impotència i injustícia que sentim els treballadors d'aquesta empresa ja que ara com a «premi» a totes les decisions equivocades de tercers ens tanquen, amb tot el perjudici que això té no només com a drama personal de la majoria de nosaltres, sinó perquè Espanya està perdent llocs en el mercat aeri en benefici fonamentalment d'empreses estrangeres.

Elena Cuervo, treballadora de Viva Air

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris