algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Carta oberta al Lobby

Mirin per on ens surt el Lobby de Dones, és ben curiós que resulti esser la seva presidència la que faci un informe de l'estat anímic de les meves filles envers la figura del seu pare (JO), d'ençà que tenen sis i cinc anys que han estat sotmeses a Déu sap quines pressions, per tal de negar-se a veure son pare, ara tenen onze i deu anys i continuen essent les meves filles, igual (ni més ni menys) que ho són de sa mare.

No hi ha nom per al que els han fet a les meves dues filles majors, i en don la culpa tant a sa mare per equivocar-se, com a les psicòlogues del jutjat per la seva manca de valentia a l'hora de agafar el bou per les banyes, com a un grupet que es denomina Lobby de Dones i que si vol defensar els seus drets hauria de començar per defensar els drets de les nines, no els dels adults que ens sabem defensar tots solets, així com als jutges per tancar la vista davant animalades com aquesta. Sra. Esperanza Bosch, no em mereix vostè cap respecte com a professional i tampoc em mereix cap respecte qualsevol institució, que pugui esser organitzada per gent, que pels bruts diners deixa que dos infants pateixin el que han hagut de patir les meves filles, curiosament, també hi havia una misser defensant la mare de les nines, una jutge que jutjava, una fiscal que proposava i dues psicòlogues que en pura teoria havien d'estudiar l'entorn de les dues parts, per emetre un dictamen, collonades, cinc minuts va xerrar amb mi la psicòloga. El meu nom no pot sortir publicat per no fer més mal encara a les nines, però el diari està autoritzat a donar les meves dades a tots aquells que puguin sentir-se al·ludits, i que consti que els desig a tots els que han permès això, que el destí els faci patir tot el que han hagut de patir les meves filles per la seva culpa. Si elles els arriben a perdonar que així sigui, perquè jo no ho fare MAI.

Tomeu

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris