algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Puntualitzacions

Sr director, li agrairira la publicació de les següents puntualitzacions a la informació apareguda al diari de la seva direcció el passat dia 1 de febrer: L'escàndol d'un titular escandalós per... pares escandalitzats?

1. Els alumnes del Col·legi Joan Mas de Pollença no aprenen el català amb l'article salat, l'aprenen amb l'article que pertoca. Sí que tenen material imprès que empra l'article salat, però tots els alumnes, tant en les seves produccions orals com escrites, usen l'article literari i no tenen cap problema ni es confonen.

2. Diu a l'article que la direcció semblava no fer gaire cas al problema presentat pels pares i crec que quan la redactora d'aquest diari va estar al centre va quedar prou clar que cap pare s'ha dirigit al centre per exposar el sentiment «escandalitzat» que manifesta la redactora ni tant sols per a demanar o insinuar res en aquest aspecte, únicament es dirigiren a ella i ella va ser qui va traslladar al centre, el dia que va fer el reportatge, aquest suposat escàndol, però, quins pares són?, quants? Aquest centre és la primera notícia que en té, i jo, com a director, no em deman «per què els pares surten ara amb aquest enrenou», sinó per què no presenten els seus dubtes o les seves queixes al centre i ho fan a una periodista.

3. Quant al tipus de material que s'ha d'emprar per a l'ensenyament: què tal un que digui «el gos i la noia». Servivira? On trobarem «la nina i u cus» per als nostres alumnes?

Els pares dels alumnes poden estar ben tranquils, els seus fills i filles aprenen el català que pertoca i no arribaran mai d'escola demanat «es dinar».

Atentament.

Javier Urís San José, director del C.P. Joan Mas. Pollença

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris