muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

El PP i Gabriel Cañellas

Dilluns passat, el vicepresident del govern d'Espanya, el senyor Àlvarez Cascos, assegurà a Ciutat amb referència al cas túnel de Soller que el «Partido Popular» pot comparèixer davant els electors amb la cara ben alta, per les responsabilitats assumides per l'expresident Gabriel Canyelles.

Sobre aquest cas, jo voldria recordar al tal senyor Àlvarez Cascos que pensi que, perquè els mallorquins callem, no vol dir en cap cas que acceptem, ni de bon tros les mentides que ell ens vol fer creure. Miri senyor Àlvarez Cascos, per enganyar un mallorquí hi mancan dos catalans o tres jueus, d'espanyols quatre i si són com vostè cinc. Amb això li vull fer entendre que no es cregui vostè que no sabem els mallorquins el que és el cas túnel de Sóller. El cas túnel de Sóller és corrupció, és mangarrufes, és lladres, és pocavergonyes, és Partido Popular ja que l'amo va reconèixer davant el jutge que els cinquanta milions anaren al Partido Popular, i de moment el Partido Popular no ha tornat els cinquanta milions, ni els tornarà, què s'hi juga?

Senyor Àlvarez Cascos, tots els mallorquins sabem molt bé el que és la dreta espanyolista, moltes vegades duita pels mateixos mallorquins com en el cas del senyor Canyelles o d'en Verga, entre d'altres, però això no vol dir que no tenguem bona memòria.

Senyor Àlvarez Cascos, el «Partido Popular» al nostre País s'ha portat com un partit colonialista, si vol podem recordar els casos Zeus-torcal, Calvià, Albufera d'Eivissa, túnel de Sóller, polítics de sa Pobla o Marratxí que després d'esser condemnats se'ls ha fet senadors, cas Agricultura etc. etc.

Senyor Àlvarez Cascos, no es cregui vostè que els mallorquins som beneits, el que acceptem "de moment" esser una colònia d'Espanya no vol dir "ni s'ho pensi", que som beneits. Crec que vostè a estat mal educat amb nosaltres en dir que el «Partido Popular» ha estat modèlic en el cas del túnel de Sóller. És com si jo digués que en el cas del túnel de Sóller el senyor Cascos portàs els Àlvarez girats de peu.

Vostè perdoni.

Jaume Simonet i Borràs. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris