algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Festa cada dia

Palma, ciutat oberta. Palma, ciutat acollidora. Palma, sempre de festa. Vos imaginau casa vostra així? Vos imaginau cada dia amb convidats: la vostra butaca preferida ocupada, la cuina ocupada, el bany ocupat, els llits plens d'abrics i bosses i vosaltres renunciant a una intimitat necessària? Podríeu aguantar una festa cada dia? Nosaltres l'aguantam al nostre barri. A més de tenir festa als bars i suportar que alguns tanquin a les sis del matí... A més d'aquesta tortura tenim: - Al passeig marítim-Sagrera: els Reis, els coets de Sant Sebastià, la Challenge Internacional; la Marató i altres curses a peu, cursa de patinatge, Fira nàutica, Encontre de cases regionals, que superen els 30 dies d'ocupació.

-A l'avinguda Antoni Maura-Born: les processons de Setmana Santa, la Fira de primavera, la Fira del llibre, les manifestacions que acaben a Govern Civil, la Diada de les Illes Balears, la Rueta i la Rua, 70 dies d'ocupació.

-A la Llonja: de 8 a 10 muntatges i desmuntatges d'exposicions (cada un dura més de dues setmanes i ocupa espais amb camions, grues). Mitja dotzena d'actes institucionals que a més de reservar espai per als convidats en reserva als camions de TV, Policia, cotxes oficials, floristes...

Actuacions ambulants a tots els espais citats (ballarins, faquirs, músics). Tots aquests actes es mengen, a més del nostre legítim dret d'espai lúdic i per circular a peu, els nostres aparcaments: els discs de prohibit aparcar ja no se'n van de les voravies.

A més, el barri limita amb la mar, i per aquest motiu no podem ocupar el barri veí perquè no existeix.
Els veïns hem demanat al senyor batle que concedeixi Acire el passeig Sagrera, ja que no té sentit que hi entrin els cotxes que no són del barri: legalment toquen sortir novament al passeig marítim. I que es vigilin les entrades del barri, com es fa a tants de llocs europeus. Per què no podem tenir un sistema de barreres? Només s'han de vigilar quatre entrades: passeig Sagrera, Apuntadors, porta Santa Catalina i Sant Gaietà.

I per als qui organitzau festes i els qui les autoritzau: sigueu un poc més diversificats. Pensau que es poden fer festes a d'altres barris de Palma.

Perquè als veïns de la Llonja de tanta festa només ens toca pagar els plats romputs.

Baltasar Juan Espases, president Associació de Veïns Puig de Sant Pere. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris