cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

A cadascú el que li pertoca

La federació d'Associacions de Veïns de Palma volem fer arribar públicament l'enhorabona a la nostra Associació de Ses Veles perquè a la fi han vist el fruit de la seva reivindicació d'una plaça per a la barriada.

A la notícia de la inauguració donada per algun mitjà de comunicació, el nom de l'Associació de Veïns de Ses Veles de la barriada de Foners no va sortir enlloc, I tal com apunta el Sr. Pep Capó en el seu «Palmario», no és gens inocent la coincidència de dues inauguracions que res tenien a veure una amb l'altra. Perquè si el local era d'una altra associació, el mèrit de la plaça era de l'A.V. de Ses Veles, que des de fa anys reivindicava i lluitava perquè el solar no fos edificat tal com pretenia l'Ajuntament (amb el suport de alguns que després s'han volgut apuntar a la medalla).

La Junta Directiva de Ses Veles ha fet una feina difícil, criticada i incompresa per alguns. A la fi tots han sortit guanyant, els qui han reivindicat una plaça i els qui els pareixia bé el projecte del govern municipal. El que ha quedat clar és que des de les nostresaAssociacions, per damunt de qüestions ideològiques feim el que és millor per a la ciutat, i això ho sabem bé els qui cada dia polsam les mancances de les nostres barriades. Així, des de fa 25 anys la nostra força i vitalitat ens la dóna aquesta manera de fer i pensar. Que sigui idò enhorabona per als veïns de la barriada de Foners i més encara per a l'Associació de Veïns de Ses Veles, impregnada de la filosofia ciutadana que practicam des de fa 25 anys, i sobretot que cada un tengui el que és seu, en aquest cas el mèrit d'haver reivindicat i aconseguit la plaça per a la barriada.

M. Rosa Bueno Castellanos Presidenta Federació A.V. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris