cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Sobre un concert solidari

Davant de tot vull aclarir que no es tracta d'una carta d'una persona que en cap moment se sent enganyada malgrat que en té motius per pensar-ho com veurem. Vaig anar al concert solidari d'Inca per un cúmul de circumstàncies i la veritat és que no em puc queixar: va estar força bé.

Una companya que anava amb nosaltres va tenir l'ocurrència de demanar a l'organització quin tant per cent de l'entrada es destinava a Centreàmerica "ja que ni als cartells ni a les entrades es podia saber" després d'enviar-la d'un a l'altre "cap dels voluntaris de la Creu Roja ni els que feien feina als bars ho sabien" va tenir la següent contesta "després de comprovar alleugerits que no era de la premsa (?): «...bé, pensa que tothom treballa de franc, i que una vegada es pagàs tot si sobrava res s'enviaria a Centreamèrica». A la pregunta de què la resposta va ser: menjar... Així amb punts suspensius.

Resumint, no se sabia. A la tornada un no pot deixar de demanar-se el següent: Quin va ser el criteri que seguí l'Assemblea Local de la Creu Roja per participar a l'acte? (Cap voluntari no sabia res).
Quin és el tant per cent real destinat a Centreamèrica? A quin país? Quin projecte?
Mal camí enceta la Creu Roja si participa a campanyes «solidàries» estil Tabacalera on tot és façana.

Albert Herranz. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris