cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Una modificació inadequada i improcedent

En la sessió plenària de dia 7 de gener, l'Ajuntament de Pollença aprovà modificar el projecte de remodelació de la plaça Major (que implicava un canvi substancial de la fisonomia de la plaça i que topà amb el rebuig d'una part important de població) per una alternativa que, si bé és més poc impactant, no preveu les propostes presentades per la Plataforma. El nou projecte, elaborat pels serveis tècnics municipals, incorpora una escala diferente a l'actual, així com un tram de grades enmig. Per la nostra banda, consideran que aquesta modificació es inadequada i improcedent per quan no havia estat sol·licitada per ningú.

La Plataforma considera que els actes organitzats per presevar un espai tan estimat com la plaça i per debatre sobre el tema, han tengut uns resultats positius, encara que no els esperats perquè no es preserva el caràcter tradicional de toto el conjunt de la plaça. En aquest sentit, no podem valorar positivament l'actuació del consistori, comprovat el desinterès, el «passotisme» i l'obstrucció de la majoria dels representants polítics municipals que únicament han respost la proposta de l'arquitecte municipal, desconsiderant així les peticions formulades per milers de pollencins.

No obstant això, i atès que la solució adoptada implica un canvi substancial respecte el projecte aprovat inicialment, creiem oportú que aquesta modificació compleixi els tràmits administratius pertinents com ara període d'exposició pública a efectes d'al·legacions. A més a més, seguiran de prop el transcurs les obres de plaça i esperaran la resposta de l'Ajuntament sobre les presumptes irregularitats comeses en la tramitació del projecte, així com de la seva adjudicació.

Finalment, els membres de la Plataforma volem agrair la sensibilitat demostrada per molts de pollencins respecte del manteniment del caràcter tradicional de la plaça, quan aquest encara era possible, sense els quals l'Ajuntament no hagués rectificat el projecte de la rampa.

Plataforma pro escala

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris