algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Va bé, senyor Canyelles

Després de llegir les darreres informacions referents al senyor Gabriel Canyelles (perdó, Cañellas, si així ho vol el centralisme absolut) i a les seves maniobres polítiques i electoralistes dubtosament ètiques pel que fa al tan paupat túnel de Sóller, el meu sentiment és d'indignació i tristesa de veure que una persona (i també un partit polític, que hauria de ser mirall d'honradesa, honestetat i transparència), pels punyeters doblers es rebaixa fins a límits insospitats i defrauda tot un poble. He sentit parlar de 50 milions de pessetes desviats qui sap a on, a la fundació del senyor Canyelles o al seu partit; ell saps que hi anam de grassos amb tant de carroportal monetari, no ens hi posam per poc!.

Quina comèdia, senyors polítics i jutges, en Xesc Fortesa no té res a fer devora el teatre que han muntat; si, idò ara resulta que les acusacions que es dirigien a vostè, senyor Canyelles (dic Canyelles, perquè vull anar amb la veritat per davant i perquè un llinatge mallorquí o català no es pot traduir a altres llengues i molt manco al castellà, malgrat la ignorància supina i conscient de certes persones vulgui fer veure el contrari) han restat (això vol dir quedado, per si no ho sabíeu) prescrites. Idò, tot queda en casa, sembla que la justícia ja ha complert la seva feina i, segurament, gràcies a un bon advocat que sap esmolar la garrova, quedarà lliure, senyor Caenyelles. Almanco, per vergonya, trob, i crec que molta, moltíssima gent, sobretot els que estimam Mallorca, pensa el mateix, hauria d'abandonar l'escenari polític i dedicar-se a altres quefers i deixar de representar el que no és i el que no sent, ja que, en tota veritat, és mal de creure que, realment, estimi Mallorca tant com la seva butxaca.

Amb tot el que ha passat, senyor CAnyelles, és trist comprovar la crua realitat d'un adagi mallorquí: qui té doblers, vola; i, qui no en té rodola. Cal fer-se la següent pregunta: si tot això hagués esdevingut a un ciutadà corrent, és ben segur que hauria tret floridura dins la presó, però perquè es qüestiona la «honradesa» i la «bona imatge» del Partit del Poder (o és Popular, ja que no sé que pensar) es fan embulls amb la verbositat judicial o retardam els papers perquè prescriguin i tot sembla una ditada de mel.

Joan Llorenç Amer Comas. Marratxí

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris