cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Ciment a la platja d'Alcúdia

Aquests mes de desembre, entre el fred i la pluja, ens han visitat ja els Reis Mags als alcudiencs. I no ens han deixat carbó, sinó ciment. L'han deixat a la platja, tot just on comença una de les més belles platges de l'Illa. No bastava ja la imponent mola d'Alcudiamar al bell mig de la badia. Faltava qualque cosa, i els enginyosos regidors del Partit Popular s'inventaren un magnífic mirador a conjunt amb el formidable monument de l'absurd. I és clar, sempre a costa del patrimoni natural, que alhora és el que atrau a tants de milions de turistes cada any.

Ningú no ha dit res: només serà una petita part del macroprojecte de passeig marítim que els set magnifics regidors de l'Ajuntament d'Alcúdia ens inauguraran poc temps abans de les eleccions. Un passeig per a ells, els polítics, perquè per als que hi vivim no ho serà gens maco, ja que, entre d'altres coses, el Partit Popular no ha exposat el projecte a informació pública com marca la llei, i la gent de bona fe que hi viu o s'hi guanya les sopes no ha pogut opinar, intentar millorar-lo, consensuar... nombrosos aspectes del projecte que no ens agraden, i n'hi ha. I teníem dret a manifestar-ho. Idò res d'això, tothom a passar pel tub, i si la platja s'ha de fotre, també es fotrà, igual que tots els altres. Tot un exemple del tarannà imperant dins l'Ajuntament.

Per raons ètiques i d'higiene pública em veig en la necessitat de publicar aquesta carta, que desitjaria fos innecessària, si tots posàssim sentit comú en la nostra convivència. Però en veure la platja encimentada, silenciada com nosaltres, no puc callar més. I és que som molts els que sentim impotència, ràbia i frustració davant uns polítics que no concebeixen les accions que duen a terme com a un objectiu social. Els resultats seran negatius, quan les coses es fan sense tenir en compte la gent, perquè llavors no sentim les coses com a nostres, com a part de nosaltres i hom cau fàcilment en la indiferència.

Sr. batle d'Alcúdia, una reflexió a temps és sempre la millor garantia de l'èxit de l'empresa. Demostrau amb fets que qualque cosa ha de canviar a Mallorca.

Gabriel Garcies. Port d'Alcúdia

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris