cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

De punta

Sr. director, tot llegint l'article de Llorenç Capellà del 27-10-98, m'he decidit a fer això que feia temps que desitjava: felicitar aquest diari pels seus articulistes d'opinió, fixos, habituals i ocasionals. Puc esmentar particularment Capellà, Frontera, Marí, Payeras i Vickers, encara que tots, en general, em resulten força interessants. Però com que dins tota generalització hi ha l'excepció que confirma la regla, idò, en aquest cas també. Amb uns hi convinc, amb altres no tant, amb qualcun no gens. N'hi ha que informen, n'hi ha que mouen debat, n'hi ha que fan escola i d'altres acadèmia. Uns fan literatura i altres simplement et conten la vida. N'hi ha un que no fa res de tot això.

Tornant a l'article del principi, Te i roses, que m'ha commogut especialment: enfoca de manera original l'esgarrifós tema Pinochet i la dama de ferro rovellat, tot lligant-ho al patètic puritanisme ianqui (comenta l'afer de la professora «perversa i pervertidora»), tot plegat per evidenciar l'absurda paradoxa que esdevé la paraula justícia en el gènere humà. Genial i colpidor, Llorenç Capellà.

Senyor director, teniu col·laboradors que em posen quelcom «de punta», encara que uns, com Capellà, m'hi posen els pèls i d'altres (altre) els nervis. Diuen que de tot hi ha d'haver a la vinya del Senyor. Diuen.

M. Magdalena Mascaró Duran. Manacor

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris