nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Calvià, cara bruta i mutilada

Senyor director, li tramet aquest escrit, que consider d'un gran interès pel nostre municipi, per si considera oportuna la seva publicació i li avanç per les gràcies.

És inqüestionablement vergonyós de veure l'estat de brutor i permanent deteriorament en què es troba qualque nucli urbà del municipi de Calvià.

L'empresa municipal de serveis Calvià 2000, resulta ser un exemple clar del que NO ha de ser una empresa de serveis, el quid pro quo d'un Ajuntament insuperable a fer-nos veure fotografies, amb somriures Netol, en les múltiples inauguracions que darrerament s'han prodigat amb excés.

No vull entrar en detalls concrets sobre aquests dos temes: la falta de neteja i la falta de conservació de voreres i voravies, perquè, concretant, es podria omplir tot el diari.

Aquesta degradant situació, essencialment, es produeix perquè els regidors de zona o d'àrea no es mouen del seu despatx i, òbviament, no es poden assabentar del que passa pels carrers del seu petit districte federal.

Com que en aquesta secció del periòdic s'ha de ser breu, acabaré constatant dues coses: una, l'aclaparadora incompetència d'un equip per administrar correctament el nostre municipi, del qual només funciona bé el servei de recaptació d'imposts; l'altra, que potser ens ha arribat el moment de pensar en la segregació del municipi perquè tots els indicadors van orientats cap a una incommensurable i evident carència de capacitat i de rigor per administrar el municipi. El vestit, segons sembla, els va massa gran.

Un veí molt alterat

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris