cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

Sant Jordi suplica

Darrerament s'ha discutit i desaprovat el quart supòsit de l'avortament, allò que va ser alabat per uns i criticat per altres. Sense entrar en aquest tema, nosaltres els responsables de «la plataforma per un creixement mesurat de Sant Jordi» (que ha rebut el suport del poble i es va constituir en comprovar que el nostre nucli de Sant Jordi estava embarassat pel PGOU aprovat per l'Ajuntament de Palma), pregam al director d'aquest diari que publiqui aquesta carta de súplica al Consell Insular de Mallorca, perquè, com a facultatiu competent, aconsegueixi el consentiment del pare de la criatura (l'Ajuntament) i ens ajudi a fer avortar aquest pla tan desgavellat.

La nostra demanda està justificada i és legítima, fonamentada en tots i cada un dels tres supòsits en què la llei permet l'avortament: Es tracta d'una violació ja que, sense el nostre consentiment, uns terrenys dotats de tots els serveis, que ja han estat urbans i que no serveixen per altra cosa, deixaran de ser-ho. Quedaran classificats com a tals altres de gran extensió, que sempre han tengut la classificació de rústics, que es cultiven i són de reguiu.

El resultat d'aquest embaràs, de dur-se a terme, serà un poble deforme, sense les estructures necessàries: escoles, aparcaments suficients, comunicacions, etc.

Es perdrà la nostra essència i la fesomia del poble mallorquí. A més a més, el pes del poble quedarà desplaçat fins a un indret menys saludable, a causa de la pol·lució sonora i de les males olors, devora la segona pista de l'Aeroport i la depuradora 1, que els veïnats hauran de suportar instal·lats en aquell indret.

Perilla la salut de la mare, en aquest cas Sant Jordi, que engreixant desmesuradament, si es du a terme aquest embaràs, quedarà desequilibrat i amb poques defenses. És gairebé segur que es vegi envaït per massa gèrmens estranys que no podrà integrar i morirà en ell, com hem dit i repetit, el sabor típic i encantador del poble mallorquí.

Esperam, amb aquesta al·legoria fàcil, cridar l'atenció del CIM i de l'Ajuntament mateix, perquè donin suport decididament a les nostres demandes, i els seus tècnics i polítics convencin els responsables del Pla, el silenci dels quals ens sorprèn, perquè el nostre Poble tengui un creixement equilibrat i embellidor.

Demanam, per tant, que el PGOU s'adapti als desitjos del poble i que a més aquest es pugui beneficiar, com és de justícia, del pla Mirall: Que es completi el carrer del metge Claverol com un passeig bell, amb els seus arbres i amb seients per a descans i lleure dels nostres majors, aconseguint amb això, al mateix temps, fer més fàcil l'accés a allò que al seu dia va ser pròpiament el nostre Cementeri.

Que es donin facilitats per embellir les nostres façanes, i en aquest sentit, l'Ajuntament hauria de concertar amb Gesa perquè les despeses per desplaçar el cable negre i lleig trençat a les façanes de les cases no costi l'absurda quantitat de 170.000 pessetes, que és la quantitat que Gesa ha demanat darrerament a uns veïnats nostres.

Confiam que els nostres desigs es vegin complerts.

Miquel Mut Mas. Coordinador Plataforma per un Creixement Mesurat a Sant Jordi

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris