cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Absolutament patètic...

Ben cert ès que tothom ha de poder opinar sobre el que vulgui i per tant no queda altre remei que acceptar els punts de vista dels altres, per molt que ens dolgui.

Per això mateix, opin que el comentari-opinió del periodista? Joan Pla, del passat dia 19, referit a la detenció de Pinochet, és la culminació d'una actitud periodística carregada de cinisme que dia rere dia no pretén altra cosa que confondre, embullar i embrutar amb opinions tendencioses, cíniques, i confuses que quasi sempre fan pudor d'ultraconservadorisme i espanyolisme camuflat, però que amb aquests comentaris ja fa pudor de feixisme.

Les paraules de Joan Pla, «al meu humil judici», constitueixen un menyspreu als Drets Humans de les persones i un insult a la seva dignitat. «L'opinió» de Joan Pla és, al meu parer, una falta de consideració i de respecte absolut cap els qui patiren la brutalitat del règim torturador i assassí del infame general a la seva carn o a la dels seus amics i familiars.

Les paraules del periodista (?) Joan Pla demostren en la meva opinió, un sentit de la justícia absolutament patètic i menyspreable, indigne d'un professional que escrigui en aquest o en qualsevol altre diari.

I, evidentment, li estaria agraït si aconseguís que el Sr. Joan Pla se n'anàs amb el seu cinisme cap a un altre redol, com més enfora millor. I com jo, uns quants més.

Joan Amengual Fiol. Santa Maria del Camí

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris