cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
26°

Incompetències Educatives

Per tercer any consecutiu, (com a mínim), a l'escola pública Es Putxet de Selva, ens anuncien a l'inici de curs que aquest any sí, que el centre disposarà d'un professor o professora terapeuta i un logopeda, destinat als alumnes que necessitin aquest tipus de suport i ajuda, a més dels seus mestres habituals.

Però just quan les classes han començat, ens comuniquen que aquests professors no vénen. Any rere any ens hem de mobilitzar i, més o menys, a meitat de curs ens arriba alguna ajuda.

Enguany crèiem que aquest fet no es repetiria; sobretot després de llegir i d'escoltar nombroses declaracioons del conseller d'Educació, Manuel Ferrer, que el curs escolar començaria sense problemes, que s'augmentaria el sou dels professors, que se'n contractarien de nous, etc, etc. Una bassa d'oli.

EL mateix president Jaume Matas ho ratificava en el Parlament, dient ben fort que s'havien contractat 500 professors nous.
Ara, els pares i mares del col·legi de Selva ens demanam: N'arribarà qualcun a la nostra escola? Quan? A meitat de curs, com els altres anys?

Senyors president, conseller i gestors de l'ensenyament de les Illes Balears, ens agradaria que quan tornin a pujar a una tribuna pública i facin lloances del nou sistema educatiu, pensin que a l'escola de Selva n'estam patint les mancances.

Bernat Moranta Vallori i 12 signatures més

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris