cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
34°

Comunicat del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Balears

Li agrairia que publicàs el comunicat que a continuació li transcric en relació a la informació apareguda ahir en el seu diari, en relació al Parc de les Estacions: «La Junta de Govern d'aquest C.O.A.B. rebutja i desmenteix el contingut dels comentaris realitzats pel regidor de l'Ajuntament de Palma, Carlos Ripoll, sobre l'oposició al fet que el concurs sobre el Parc de les Estacions s'hagi resolt a través d'un concurs públic d'obres en lloc d'un concurs obert a tots els arquitectes. Aquesta oposició no té res a veure amb temes electorals d'un sector dels col·legiats que s'han oposat a aquest sistema de concurs».

Per altra banda reafirmam en contingut de l'acord de la Junta de Govern del C.O.A.B. amb data de 6 d'octubre de 1998: «Concurs Parc de les Estacions.
La Junta de Govern del C.O.A.B. reunida en sessió del 6.10.98, va acordar fer seu l'acord adoptat per la Delegació de Mallorca el 29.09.98, publicat a la Circular 22/98, en la qual, a la vista de l'avaluació de la situació del Concurs del Parc de les Estacions, es reafirmava en els criteris mantinguts fins ara de defensar l'organització de concursos d'arquitectura de lliure concurrència amb jurat independent i professionalment competent, especialment per als projectes públics singulars.

La Junta constata, així mateix, que la introducció de modificacions per part del Jurat al projecte seleccionat, invalida en bona part l'argument que reiteradament ha invocat l'Ajuntament de Palma en defensa d'un concurs d'empreses davant un concurs d'arquitectura obert, ja que suposarà l'existència de desviacions econòmiques i de terminis d'execució.

Palma, 16 octubre de 1998.

Antoni Ramis Ramos. Degà-president

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris