cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Més prest haurien d'haver-ho fet

Fa un mes, aproximadament, que el president Matas va llançar el bluf de moderar el creixement urbanístic. De llavors ençà, n'hem vist de tots els colors. La passa enrere del propi president; la interpretació que en fan, del tema, els diversos sectors del PP; la bipolarització que s'ha volgut donar a la qüestió, com si no fos més que cosa del PP i el PSOE; la poca concreció amb què s'ofereixen els detalls del debat: fins on s'està disposat a arribar? Com s'afrontarà l'operació?

En un d'aquests meandres per on ha divagat l'assumpte, vaig llegir un titular on es deia que n'Antich incitava la gent del seu partit, el PSOE, a la cacera de territori desclassificable. Llàstima! vaig dir, que aquesta febre desclassificadora no els hagués afectat uns anys abans!

Perquè heu de pensar i creure, creure i pensar que a Marratxí, un terme molt degradat urbanísticament, hi ha uns 800 mil metres quadrats que s'haurien pogut desclassificar durant l'etapa de govern de l'equip IDMA-PSOE ja que tant les 40 quarterades que ha d'ocupar el futur complex de cinemes «El Mirall» com les 70 de la urbanització «Es Caülls, 2ona fase» varen tenir el seu projecte d'urbanització caducat.

Però no havia arribat la febre desclassificadora i el nostre Ajuntament en comptes d'iniciar expedients de caducitat va donar tots els avantatges del món per tal que aquests dos macro projectes es duguessin endavant tal com s'havien dissenyat durant l'etapa de Guillem Vidal. Mirau com són les coincidències: el partit de G. Vidal, el PP, i el PSOE ara es mostren com els paladins del proteccionisme!!!

Rafel Crespí, regidor a Marratxí del PSM

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris