nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

Esclatacaps, «el joc dels mallorquins»

27-01-2019

Fa poc més d'un mes que ha sortit a la venda Esclatacaps, «el joc dels mallorquins». Segons els creadors, un joc «perfecte» per a gaudir de Mallorca, «siguis o no mallorquí o mallorquina de naixement».

L’objectiu del joc és superar correctament les proves en equip i ser els primers en arribar a la darrera casella i encertar una prova de cada temàtica. S’han de superar les quatre d’una jugada per a finalitzar el joc.

Els creadors el defineixen com «una forma de recordar tradicions, històries i curiositats, i de fer unes rialles amb la família i/o els amics mentres dibuixau, feis mímica, endevineu paraules o contestar qüestions, superant les proves per un camí d’ensaïmades que no es poden menjar».

Els tipus de prova

I que no és guapo això? Mitjançant dibuixos, els membres del teu equip hauran d’endevinar la resposta correcta. Tirant el dau sabràs quina de les 5 paraules has de dibuixar. Si et toca un 6, tries la que vulguis.

No ho diguis! Sense usar les cinc paraules prohibides (ni d’altres derivades), hauràs d’aconseguir que els membres del teu equip endevinin la resposta secreta.

M'entens? Amb mímica, hauràs de fer que els membres del teu equip diguin quina és la resposta secreta. Està prohibit cantar, taral·larejar i fer renous.

Meam si ho saps... sí o no? Llegeix la qüestió al teu equip, que haurà de dir la resposta correcta. Si són més de dos membres, s’hauran de posar d’acord. Només serà válida una resposta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris